Joogastudio


Joogastudio


Joogastudiomme on pieni, tunnelmallinen tila LaiffiGymin alakerrassa. Joogastudiolla karistat kiireen ja saat rauhassa keskittyä hetkeen.
Lämmitetyssä studiossa tehdään voimaannuttavia treenejä pienryhmissä. Varaa siis paikkasi tunnille etukäteen.
Joogatunneille tarvitset erikseen ostetun 10 kerran Joogakortin ja sillä voit käydä kaikilla Joogastudion tunneilla.

Laiffijäsenyys

29,90/kk
 • Kuntosalin käyttö

10 kerran JOOGAkortti

49,00/10 krt
 • Laiffijäsenille

10 kerran JOOGAkortti

89,00/10 krt
 • ei-jäsenille

Joogakortti on voimassa 6kk ostohetkestä.

Joogastudion tuntikalenteri

Maanantai 17.6.

  Tiistai 18.6.

   Keskiviikko 19.6.

    Torstai 20.6.

     Perjantai 21.6.

      Lauantai 22.6.

       Sunnuntai 23.6.

        Pilates

        Huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, jonka avulla opit käyttämään kehoasi oikein ja taloudellisesti. Se lisää voimaa, liikkuvuutta ja oman kehon tuntemusta. Pilates sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijallekin. Voit käyttää pilateksessa opittua tietoa hyväksesi jokapäiväisessä elämässä. Voisi sanoa, että pilatesta voi harjoittaa milloin vain ja missä vain. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto esim. selkäkuntoutuksessa ja selkävaivojen ennaltaehkäisyssä.

        HotJooga75

         

        HotJooga käsittää Hathajoogaa ja välillä siinä voi olla myös fyysisempiäkin/dynaamisempia sarjoja ja sille tunnille voi hyvin osallistua sellaiset asiakkaat , jotka haluavat myös läsnäolon ja rauhoittumisen sekä venyttelyn tuntemuken lisäksi, myös vähän dynaamisempaa sarjaa. Se näyttäytyy tunnilla aurinkotervehdyksen muodossa ja pienempiä lyhyempiä sarjoja vaihdellen, teeman mukaan.

        Lempeä Jooga75

        Lempeä jooga on rauhallinen kehoa ja mieltä tasapainoittava kokonaisuus, mikä sisältää asanaharjoittelun lisäksi hengitys- ja rentoutusharjoitteita. Tunti sopii hyvin niille, joiden tavoitteena on lieventää stressiä ja lisätä rentoutta arkeen. Et tarvitse aiempaa joogakokemusta ja saat tunnilla ohjausta turvalliseen harjoitteiden linjaamiseen.