Palvelut


Palvelumme


Paketti- sekä kuukausihintaiset palvelumme. Kaikkiin palveluihin lisätään liittymismaksu 29,90 € (ei peritä senioreilta eikä alle 18-vuotiailta.) Määräaikaisissa korteissa ei aloitusmaksua. 


Jäseneksi LaiffiGymille


Tutustu alta, miten jäsenyys aloitetaan.


Jäsenyyden hankkiminen

Jäsenyys ostetaan verkko-ostoksena kunkin jäsenyyden Osta nyt -painikkeella. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Määräaikaisissa korteissa ei aloitusmaksua. Jäsenyys astuu voimaan maksuhetkellä. Jatkossa laskut maksetaan kuukausittain e-laskulla. Ohjeet e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse kun ostat jäsenyyden. Kulkukortin voit hakea Laiffin tiskiltä aukioloaikoina. Mikäli sinulla on jo kulkukortti, tulee jäsenyys siihen voimaan automaattisesti. Jäsenyyden voit myös ostaa LaiffiGymin tiskiltä aukioloaikoina.

Jäsenyyden irtisanominen

LaiffiGymissä jäsenyys on juuri sen mittainen kuin itse haluat. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksua ei palauteta irtisanomisen yhdeydessä. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus LaiffiGymiin. Vuosijäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana vuoden kuluttua liittymisestä.

LaiffiGymin säännöt

• Salille tullaan hajusteettomana!
• Tavarat paikoilleen!
• Mikäli käytät magnesiumia, siivoa jälkesi!
• Lapset ovat turvallisuusriski, ei lapsia salille!
• Huomioi toiset treenaajat!

Hymyillään kun tavataan 🙂


Laiffijäsen saa kulkuoikeudet kuntosalille klo 5-24 välisen aikana. Jäsenyyteen kuuluu myös pieni valikoima laadukkaita ryhmäliikuntatunteja. Tunneille kannattaa varata paikka etukäteen nettisivujemme kautta. Kulkukortin voi noutaa asiakaspalveluaikana ma-to klo 16-19.

Laiffilla on tarjolla myös lukuisia lisäpalveluita: Joogakortilla saat oikeudet kulkea Joogastudion tunneilla. Tutustu Joogastudioomme! Lisäksi tarjolla on Personal trainereiden tarjoamia valmennus -palveluita. Tutustu Personal trainer- palveluihin!


10 krt

10 kertakäyntiä. Voimassa 6kk.

59,00 €


Juniorijäsenyys

Ostohetkestä yhden kuukauden voimassa oleva kortti alle 18-vuotiaalle.

29,90 €


LAIFFIJÄSENYYS

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys. Irtisanomisaika 1 kk

29,90 €


Laiffijäsenyys MNV

Laiffijäsenyys Muhoksen naisvoimistelijoiden jäsenille. MNV:n jäsenyys tarkistetaan!

26,90 €


Vuosijäsenyys

Vuoden määräaikainen jäsenyys edullisesti.

329,00 €