Verkkokauppa


Verkkokauppa


Tervetuloa LaiffiGymille


Mahtavaa että olet päättänyt aloittaa Laiffijäsenyyden! Laiffigymin jäsenenä käytössäsi on viihtyisä sali, Technogymin laadukkaat kuntosalilaitteet, iso valikoima vapaita painoja ja toiminnallinen alue. Eikä siinä vielä kaikki, jäsenyyteen kuuluu myös ryhmäliikuntaa niin virtuaalina kuin livenäkin!

Jäsenyyden hankkiminen
  Jäsenyys ostetaan verkko-ostoksena kunkin jäsenyyden Osta nyt -painikkeella. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Määräaikaisissa korteissa ei aloitusmaksua. Jäsenyys astuu voimaan maksuhetkellä. Jatkossa laskut maksetaan kuukausittain e-laskulla. Ohjeet e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse kun ostat jäsenyyden. Kulkukortin voit hakea Laiffin tiskiltä aukioloaikoina. Mikäli sinulla on jo kulkukortti, tulee jäsenyys siihen voimaan automaattisesti. Jäsenyyden voit myös ostaa LaiffiGymin tiskiltä aukioloaikoina.
Jäsenyyden irtisanominen
  LaiffiGymissä jäsenyys on juuri sen mittainen kuin itse haluat. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksua ei palauteta irtisanomisen yhdeydessä. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus LaiffiGymiin. Vuosijäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana vuoden kuluttua liittymisestä.  


Jäsenyydet:


10 krt

10 kertakäyntiä. Voimassa 6kk.

59,00 €


Juniorijäsenyys

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys alle 18-vuotiaalle. Ei aloitusmaksua!

29,90 €


LAIFFIJÄSENYYS

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys. Irtisanomisaika 1 kk

29,90 €


Laiffijäsenyys MNV

Laiffijäsenyys Muhoksen naisvoimistelijoiden jäsenille. MNV:n jäsenyys tarkistetaan!

26,90 €


Laiffijäsenyys Seniorille

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys eläkeläiselle. Ei aloitusmaksua!

29,90 €


Laiffin Kesäkortti 2kk

Kesäksi kuntoilemaan ilmastoidulle salillemme! Kesäkortti voimassa 2kk ostopäivästä alkaen. Määräaikaista Kesäkorttia ei voi yhdistää voimassaolevaan jäsenyyteen, mutta jos kortti kampanjan aikana erääntyy, voi Kesäkortin uusia. Tarjous on voimassa 13.5.-12.8.22!

50,00 €


SENIORIKORTTI 3KK

Määräaikainen kortti seniorille. Seniori voi myös valita Laiffijäsenyyden joka on edullisin vaihtoehto.

99,00 €


Vuosijäsenyys

Vuoden määräaikainen jäsenyys.

329,00 €