Verkkokauppa


Verkkokauppa


Tervetuloa LaiffiGymille


Mahtavaa että olet päättänyt aloittaa Laiffijäsenyyden! Laiffigymin jäsenenä käytössäsi on viihtyisä sali, Technogymin laadukkaat kuntosalilaitteet, iso valikoima vapaita painoja ja toiminnallinen alue. Eikä siinä vielä kaikki, jäsenyyteen kuuluu myös ryhmäliikuntaa niin virtuaalina kuin livenäkin!

Jäsenyyden hankkiminen
  Jäsenyys ostetaan verkko-ostoksena kunkin jäsenyyden Osta nyt -painikkeella. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Määräaikaisissa korteissa ei aloitusmaksua. Jäsenyys astuu voimaan maksuhetkellä. Jatkossa laskut maksetaan kuukausittain e-laskulla. Ohjeet e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse kun ostat jäsenyyden. Kulkukortin voit hakea Laiffin tiskiltä aukioloaikoina. Mikäli sinulla on jo kulkukortti, tulee jäsenyys siihen voimaan automaattisesti. Jäsenyyden voit myös ostaa LaiffiGymin tiskiltä aukioloaikoina.
Jäsenyyden irtisanominen
  LaiffiGymissä jäsenyys on juuri sen mittainen kuin itse haluat. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksua ei palauteta irtisanomisen yhdeydessä. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus LaiffiGymiin. Vuosijäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana vuoden kuluttua liittymisestä.  


Jäsenyydet:


10 krt

10 kertakäyntiä. Voimassa 6kk.

59,00 €


Juniorijäsenyys

Ostohetkestä yhden kuukauden voimassa oleva kortti alle 18-vuotiaalle.

29,90 €


Kuntosali 5 krt (kampanja voimassa 22.12.23 saakka)

5 kertaa kuntosali tai ryhmäliikunta. Voimassa 6 kk ostohetkestä

30,00 €


LAIFFIJÄSENYYS

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys. Irtisanomisaika 1 kk

29,90 €


Laiffijäsenyys MNV

Laiffijäsenyys Muhoksen naisvoimistelijoiden jäsenille. MNV:n jäsenyys tarkistetaan!

26,90 €


Vuosijäsenyys

Vuoden määräaikainen jäsenyys edullisesti.

329,00 €